Regionale Kampioenschappen Midden 2024 hogere jeugd

Zondag 14 januari 2024 was het tijd voor de regio kampioenschappen hogere jeugd. Namens de ttv Bijmaat werd daaraan deelgenomen door Nienke, Daniël, Dick en David. Damian kwam uit voor ttv Hilversum.

Nienke en dubbelpartner Dick wonnen de eerste dubbelwedstrijd maar daar bleef het bij. In het enkelspel wist Nienke nog 2 wedstrijden te winnen.

Daniël en dubbelpartner David kwamen niet tot winst in het dubbelspel, het is nog iets te vroeg voor David om het dubbel te kunnen winnen. In het enkelspel won Daniël 3 wedstrijden maar kwam iets te kort in de kwartfinale tegen Kevin.

Dick won naast de wedstrijd in het dubbel nog 2 wedstrijden in het enkelspel. De kwartfinale van de troostronde ging daarna verloren.

David is met zijn rating inmiddels boven de 500 punten gekomen en doet nu daardoor mee bij de hogere jeugd. Het dubbel met Daniël is een goede ervaring en volgende stap in zijn ontwikkeling.

In het enkelspel deed David leuk mee, hij wist 1 wedstrijd te winnen en zag 1 wedstrijd net verloren gaan nadat hij 10-9 voor stond in de 5 de game. Hij komt dus dicht in de buurt en zal volgend jaar zeker goed mee doen voor de prijzen.

Damian won met dubbelpartner Shartak 2 wedstrijden in het dubbelspel, dat was voldoende om door te gaan naar de kwartfinale. Die werd gewonnen, het dubbel avontuur eindigde in de halve finale. In het enkelspel wist Damian niet te winnen en kwam dus in de troostronde terecht. Daar won hij 3 wedstrijden, de finale ging verloren. Daarmee dus een 2de prijs in de troostronde.

Volgende week is de lagere jeugd aan de beurt!