Plankentoernooi 2024 samen met ttv Huizen

Ttv Bijmaat nieuwjaarsreceptie & Plankentoernooi 2024 samen met ttv Huizen

Vrijdag 5 januari 2024 heeft de nieuwjaarsreceptie en het bijbehorende  traditionele plankentoernooi van ttv Bijmaat met en bij onze gastheren van ttv Huizen plaatsgevonden.

De organisatoren van vorige edities konden er ditmaal niet bij zijn, Huub kreeg nu de eer om het toernooi te begeleiden. Met wat hulp van anderen zijn we er gewoon aan begonnen en hebben gekozen voor 5 vijfkampen en 1 zeskamp, 31 deelnemers dus.

In poule 1 werd Patrick 1ste, Jermo 2de en Peter K. 3de

Poule 2 Ruben 1ste, Lennard 2de en Herman 3de

Poule 3 Daniël 1ste, Elisa 2de en Ingeborg 3de

Poule 4 Noah 1ste, Marco 2de en Robert S. 3de

Poule 5 Huub 1ste, Zen 2de en Guus 3de

Poule 6 Thierry 1ste, Robert B 2de en Frank 3de

In de zeskamp gingen er drie door, in de vijfkampen eindigden alle nummers 3 met 2 punten.

16 spelers gingen dus verder voor de achtste finales, dat waren Patrick, Frank, Ruben, Zen, Daniël, Marco, Noah, Ingeborg, Huub, Robert B., Lennard, Thierry, Elisa, Peter K., Jermo en Herman.

Dat resulteerde in kwart finales Zen, Robert B., Marco, Patrick, Noah, Peter K., Thierry en Jermo.

Opvallend hierbij is dat de 2 recreanten Marco en Thierry het zo ver schopten. In de halve finale verloor Robert van Patrick en Jermo van Noah.

Hierdoor ontstond dus een heuse Bijmaat – Huizen finale tussen Noah en Patrick.

Een boeiende finale waar beide spelers tot goed spel kwamen, de eerste game was voor Noah en Patrick won de volgende 2 games en daarmee ook het plankentoernooi 2024.

Een fraai versierde plank (ontwerper en maker Roan, waarvoor dank) was de te verdienen prijs waar het allemaal om ging, daarnaast was er voor beide strijders een fles drank.

Veel dank gaat uit naar de bardienst en keukenmedewerkers, deze mensen zijn erg druk geweest om de drank en vele hapjes te bereiden en serveren, hulde!

Natuurlijk staan de foto’s en filmpjes in ons archief maar hierbij ook een directe link. Plankentoernooi 5&6 januari 2024