Daniël wint het B-ranglijsttoernooi in Assen

Zaterdag 16 december 2023 wist Daniël het B-ranglijsttoernooi in Assen te winnen in de categorie jongens onder de 19 jaar. Door dit resultaat verdiende hij zijn A-licentie, een hele knappe prestatie (dit keer overigens met rood rubber op de backhand).

Daniël, Dick, Jermo en David vertegenwoordigden de ttv Bijmaat en lieten weer een sterk optreden zien. Daniël verloor geen enkele wedstrijd, de finale won hij van Tom Esselink in 5 games.

Dick, ook uitkomend bij de jongens onder de 19 jaar, had een moeilijke poule waarin hij alleen maar hoger geplaatste spelers tegenkwam, hij kwam dit keer niet tot winst.

Jermo werd knap derde met 3 gewonnen en 2 verloren wedstrijden bij de jongens onder de 23 jaar. David speelde mee in de categorie jongens onder de 13 jaar, deze jongens zijn een paar jaar ouder en al wat verder. Toch wist hij als 7de geplaatst van de nummer 8 en de nummer 6 te winnen, ook dat is een mooi resultaat.

Zondag 17 december was er een C-ranglijsttoernooi in Assen, nu waren Damian en Milo aan de beurt.Damian bij de jongens onder de 17 en Milo bij de jongens onder de 11. Damian won de helft van de 6 wedstrijden en werd daarmee 5de, niet voldoende om door te gaan. Milo won 3 van de 5 wedstrijden, op games werd hij helaas geen 2de maar 3de, net niet door dus.

Op beide dagen werd er dus goed gepresteerd!