Bijpraat 2023-7

ALV uitgesteld naar maandag 11 december a.s.

De geplande ALV van maandag 27 november a.s. wordt verplaatst naar maandag 11 december a.s. Er zijn 2 redenen voor: we hebben iets langer voorbereidingstijd nodig voor de ALV en 3 van de bestuursleden hebben op die avond competitieverplichtingen.

Nieuws uit de jeugdafdeling

  • Bij het ranglijsttoernooi in Beverwijk behaalde Jermo een 1e plaats, Koen een 2e en behaalde David van der Veen zijn A -licentie. Dat zijn toch prachtige resultaten.
  • Jochem werd op een zaterdagochtend bij de training van de Bambini’s ineens verrast door een zeer hoge opkomst: 19 kinderen. Peter had wat “ronselwerk” gedaan in zijn eigen wijk…. Jochem is niet gauw van slag dus in alle rust heeft hij een prima en ook gezellige ochtend georganiseerd met al die kinderen.
  • Na 7 wedstrijden van de competitie staat ons landelijk B jeugdteam op een verdienstelijke 4e Ook Bijmaat 2 staat na 7 wedstrijden op de 4e plek. Onze jonge starters staan na 6 wedstrijden op een fraaie 3e plek.

Tussenbalans competitie senioren

In de tussenstanden na 7 wedstrijden staan 2 duo teams (Bijmaat 2 in de 1e klasse  en 5 en de 4e klasse) op degraderen en lijkt Bijmaat 1 duo te promoveren naar de hoofdklasse. Bijmaat 3 (2e plek in de 2e klasse), Bijmaat 4 (heel knap op de 3e plek in de 4e klasse) en Bijmaat 6 (3e plek in de 5e klasse) lijken zich moeiteloos te handhaven.

De speelzaal bij ttv Huizen blijkt een wat wisselend effect op de Bijmaters te hebben…

Nieuwbouw

Het gaat hard met de nieuwbouw. Beter gezegd: het is hard gegaan met de sloop. Alleen de gymzaal staat nog overeind en nu wordt er gestart met de fundering en installatiewerkzaamheden. Vooralsnog ligt de nieuwbouw iets voor op schema. Wij zijn in overleg met Versa en de architect over de precieze aankleding van de keuken en onze bar. De trap naar onze voormalige kantine is bewaard gebleven en wij kijken nu hoe we deze bij de bar kunnen gebruiken.

De vorderingen in de sloop en de nieuwbouw worden door Jur op camera vastgelegd.

Op onze website, onder Archief (map Films, submap Afbraak en nieuwbouw) kun je deze filmpjes zien. Zeer de moeite waard!

Een time-lapse video van de afbraak is op YouTube geplaatst: https://www.youtube.com/watch?v=27iHsOYArEA

Kalender

Di 21 nov                                  Bestuursoverleg

Za 25 nov                                Klaverjassen

Vr 8 dec                                   Clubkampioenschap senioren

Ma 11 dec                                Algemene Leden Vergadering

Za 23 december                    Kerst klaverjassen