Bijpraat 2023-5

  • 1 september a.s. om 20 uur: ontvangst bij ttv Huizen

We roepen jullie allemaal op om op vrijdagavond 1 september a.s. om 20u bij ttv Huizen te komen. We worden dan welkom geheten door ttv Huizen en we spelen dan meteen een gezellig toernooi. Laten we er echt allemaal zijn en er een mooie start van maken in ons tijdelijke onderkomen bij gastvrij ttv Huizen.

  • Najaarscompetitie 2023: 7 seniorenteams en 3 jeugdteams

In vergelijking met de voorjaarscompetitie, is er bij de senioren1 team extra ingeschreven voor de competitie. Er spelen 6 duo-teams en 1 regulier team. 2 duo-teams spelen op donderdag en de andere 5 teams spelen op vrijdag. Voor de jeugdcompetitie zijn 3 Bijmaat teams opgegeven. We hopen en verwachten in het voorjaar 2024 weer wat meer teams te kunnen inschrijven. Jeugd 1 speelt in de landelijke B competitie.

  • Dinsdag 18 juli a.s.: laatste keer in onze vertrouwde kantine!

Op dinsdag 18 juli a.s. kan er voor het laatst getraind worden en zal onze oude vertrouwde kantine voor het laatst geopend zijn. .We nodigen dan ook iedereen uit om dinsdag 18 juli naar de Bijmaat te komen. Laten we er met z’n allen een hele gezellige avond van maken. Kom je ook?

Een extra reden om te komen is de huldiging van de kampioenen duo 2 en 4.

  • Teun Salentijn wint ultimate tafeltennis toernooi

Donderdag 6 juli deden 10 enthousiastelingen mee aan het Bijmaat ultimate toernooi.

In een mooie finale won oud Bijmater Teun Salentijn nipt van Jochem Molenaar. Teun ontving een, met een prachtige tekening versierd plankje als hoofdprijs. Met dank aan Sanne, vriendin van Jochem, die de tekeningen heeft gemaakt. Richard had gezorgd voor een heerlijke zalmsalade en Wim en Jur hebben een poging gedaan om de snacks weg te frituren. Al met al een hele gezellige avond met spectaculair tafeltennis.

  • Voorbereiding verhuizing

Vanaf laatste week van juli tot september zal er verhuisd gaan worden. De tafels en andere materialen zullen worden verhuisd naar de Kamperfoelieschool, zodat na de zomer de jeugd daar goed kan trainen. Alle andere spullen zullen verhuisd worden naar het buurtcentrum. De tafels en stoelen in de kantine zullen weg gedaan worden. We gaan op zoek naar (nieuw?) rood/zwart meubilair. Mocht je door de jeugd- en/of barcommissie gevraagd worden om een handje te helpen, dan graag je medewerking.

  • Nieuwbouwoverleg verloopt soepel

De afgelopen weken hebben het in het nieuwbouwoverleg vooral gehad over de inrichting van de keuken, de mogelijkheden voor het plein en de aansluitpunten voor het internet. Het blijft toch heel prettig dat de gesprekken met de gemeente, de architect, de bouwonderneming Heijmans en de andere gebruikers van het nieuwe buurtcentrum in goede harmonie blijven verlopen.

  • Doorspelen tijdens de zomerstop kan op vrijdagvond bij ttv Huizen

ttv Huizen heeft aangegeven dat Bijmaatleden die de komende zomerweken toch graag nog willen trainen, op vrijdagavond vanaf 20 u van harte welkom zijn in de speelzaal van ttv Huizen. Voel je dus vrij om daar gebruik van te maken. Ook ttv Hilversum heeft aangegeven dat er gedurende de hele zomer gespeeld kan worden in hun accommodatie. Voor meer informatie: zie https://ttvhilversum.nl

 

We wensen iedereen een prachtige zomer en tot ziens op 1 september a.s. bij ttv Huizen!

Kalender

Di 18 juli                                 Feestelijke laatste  trainingsavond senioren

Vr 21 jul-vr 25 aug               Mogelijkheid om te spelen bij ttv Huizen

Vr 1 sept                                 Feestelijke eerste trainingsavond senioren bij ttv Huizen