Bijpraat 2023-3

  • Voorjaarscompetitie levert 3 kampioenen op en 1 degradant.

De voorjaarscompetitie is voor Bijmaat een groot succes geworden. Van de 10 teams (6 senioren, 4 jeugd) waarmee we competitie starten, zijn er maar liefst 3 kampioen geworden, t.w. duo 2 en 4 en het startersteam. Alle Bijmaters van harte gefeliciteerd! Het lijkt erop dat we maar 1 degradant hebben, t.w. duo 3. Zij hebben het op het nippertje niet gered in de 3e klasse.

  • Bijmaat met 2 teams in de beker

2 Bijmaatteams, met maar liefst 13 spelers op de lijst beginnen 5 mei aan hun bekeravontuur.

Door de zeer uiteenlopende ratings binnen alle teams in de beker is het voorspellen van een uitslag echt onmogelijk. De beker staat altijd garant voor verrassende uitslagen.

Vrijdag 12 en 19 mei spelen beide teams hun thuiswedstijden. Dat belooft erg gezellig te worden in de kantine. En …..achter de tafels mogen we hopen…

  • Overleg met ttv Huizen over inhuizen na de zomer

Donderdag 11 mei a.s. gaan we in gesprek met ttv Huizen om afspraken te maken over de manier waarop de Bijmaat de komende 1,5 jaar gebruik kan gaan maken van de faciliteiten van ttv Huizen. In december 2024 hopen we ons nieuwe onderkomen te betrekken. Gesprekspunten zijn o.a.: kantine(opbrengsten), zaalhuur, gebruik van tafels, agenda voor Bijmaatactiviteiten (bijv. clubkampioenschap, klaverjas e.d.), trainings- en wedstrijdavonden, jeugdcompetitie op zaterdag. In de volgende Bijpraat zullen we je informeren over de uitkomsten van dit overleg.

  • Overleg over inrichting nieuwe kantine incl. keuken van start

Jur en Wim hebben al de eerste afspraken staan met Versa over de inrichting van de nieuwe kantine en de keuken. De kantine zal overdag ook door Versa gebruikt gaan worden, maar zal wat uitstraling betreft echt Bijmaat moeten ademen. Versa heeft een professionele keuken nodig en Bijmaat kan daarop mooi meeliften. Gerrie zal vooral in overleg met de gemeente, SRO en facilitair manager Versa kijken naar de financiële (on)mogelijkheden bij de nieuwe inrichting. We hebben er veel vertrouwen in dat het resultaat voor iedereen heel mooi gaat worden.

  • Afsluiting voorjaarscompetitie Starters Midden bij Bijmaat groot succes

Het was ongelofelijk druk en gezellig op zaterdag 22 april jl. bij de Bijmaat. De laatste competitieronde van de Starters werd in onze zaal gespeeld. Vrij verrassend werd zelfs het Bijmaatteam nog kampioen ook. Dat werd met alle aanwezigen in de kantine gevierd met een lekkere maaltijd. Grote dank aan Koen en Dick die vele porties patat hebben gebakken voor de hongerige jeugd.

  • Ultimate toernooi op vrijdagavond 26 mei a.s.

Jochem en Huub hebben binnen het bestuur de taak op zich genomen om de (deelname aan de) de toernooien te organiseren. Vrijdagavond 26 mei a.s. vanaf 20u zal de zaal weer gereed gemaakt worden voor het ultimate toernooi. 2 grote tafels, die ieder bestaan uit 4! tafels, vullen dan de speelzaal waarop Bijmaters het ultieme tafeltennisgevecht kunnen aangaan. Het kost een hoop energie om de ballen naar de andere kant van het grote net te slaan, maar het is ongelofelijk leuk om toe doen.

Wil je meer informatie: vraag Jochem of Huub.

Wil je meedoen: gewoon tijdig aanwezig zijn.

Kalender

Vr 12 en 19 mei                      Thuiswedstrijden Bijmaat bekerteams

Za 13 mei                                Klaverjasavond

Vr 26 mei                                Ultimate toernooi

Di 13 jun                                 Bestuursvergadering

Za 17 jun                                 Klaverjasavond