Bijpraat 2022-05

 • Bijmaat ledenbestand

  Voor de zomer melden we al dat het ledenaantal sterk was gestegen, met name door de wervingsacties op de basisscholen. De clinics op de scholen waren een groot succes. Onderzocht wordt of en wanneer we weer clinics op basisscholen kunnen geven.
  Het huidige ledenbestand bestaat uit 32 jeugd- en 40 seniorenleden. Totaal heeft Bijmaat dus 72 leden en het is erg lang geleden dat we dit aantal hadden.

 • Grote Clubactie van start gegaan: Koop loten en steun je club!

  Zoals elk jaar doet Bijmaat ook in 2022 weer mee met de Grote Clubactie.
  We willen je dringend oproepen vooral loten te kopen, omdat het grootste deel van de opbrengst ten goede komt aan de clubkas en aan onze jeugdafdeling.
  Loten kunnen digitaal gekocht worden. Daarvoor kun je de volgende link gebruiken: https://lot.clubactie.nl/lot/ttv-bijmaat/ttvbijmaat/2413836
  of anders onderstaande QR-code:

  Steun dus onze club en koop ook een paar loten!

 • Bijmaat in de najaarscompetitie

  De 9 Bijmaatteams hebben inmiddels 2 of 3 wedstrijden gespeeld. Het is nog te vroeg in de competitie om harde conclusies te trekken, maar het is zeker niet ondenkbaar dat we 1 of meer kampioenen gaan krijgen……lijkt het….

 • Donderdagavond nog dun bezocht.

  Het loopt nog niet storm op de donderdagavond en dat is jammer, want een avondje extra trainen lijkt toch aantrekkelijk te zijn. Laten we hopen dat de komende maanden tot de kerst meer Bijmaters de weg naar de speelzaal weten te vinden.

 • Architect en bouwmaatschappij bekend voor de bouw van het nieuwe buurtcentrum

  Gertjan Eekel is de architect die de opdracht gegund is om het ontwerpplan van het nieuwe buurtcentrum verder uit te werken. Huizens bouwbedrijf Heijmans gaat het pand bouwen. Op korte termijn hebben we overleg met de architect en de bouwer. Hopelijk wordt het dan ook duidelijk in hoeverre de planning wordt gehaald en de bouwwerkzaamheden in 2e kwartaal 2023 kunnen aanvangen. Als deze duidelijkheid er is, weten wij ook wanneer we onze locatie moeten verlaten. Zodra dat duidelijk is, worden jullie vanzelfsprekend direct geïnformeerd.
  In 2023 gaan we met de gemeente en Versa Welzijn in gesprek over (de kosten van) de inrichting van de kantine. Het gaat hierbij dan o.a. over (bar)meubels, tafels en stoelen, aankleding, kleurstelling en de barapparatuur (tap, koffiezetmachine, kookplaat, frituur etc.)

 • Bambini-club groot succes.

  Kom op zaterdag tussen 9.30 en 10.30u eens kijken bij de Bambini club van Bijmaat.
  Geniet van het spelplezier van al die jonge kinderen en van de Bijmaters die de spellen begeleiden. Naast de spelochtend op zaterdagmorgen worden er ook allerlei andere activiteiten voor de kinderen en ouders georganiseerd, zoals een bingo en pannenkoeken eten. De jeugdcommissie en de Bijmaters die op zaterdagochtend de spellen begeleiden halen alles uit de kast om de binding met onze club te versterken.
  Bijmaat is supertrots zijn op onze Bambini-club!

 • Zet alvast in je agenda: maandagavond 28 november 20.30u: ALV ttv Bijmaat

  De eerste ALV na de coronacrisis die we hopelijk niet digitaal en ook niet met corona-toegangspassen hoeven te organiseren. Wij hopen echt veel stemgerechtigde Bijmaters te ontmoeten die avond. De begroting 2023 en dus de contributie voor 2023 wordt best spannend. We zijn de begroting aan het voorbereiden, maar je kunt je voorstellen dat we met grote onzekerheden te maken hebben. Wat de uitkomst wordt, weten we nog niet, maar op 28 november wel… We kunnen ook alvast verklappen dat we het bestuur zeer waarschijnlijk weer volledig kunnen krijgen. Nu al reden genoeg dus om de ALV datum vet in je agenda te zetten.

Kalender

Za 8 okt Klaverjassen
Di 25 okt Bestuursoverleg
Di 8 nov Bestuursoverleg
Za 19 nov Klaverjassen
Ma 28 nov Algemene Leden Vergadering
Vr 9 dec Clubkampioenschap senioren
Za 10 dec Clubkampioenschap jeugd
Za 17 dec Kerst klaverjassen