Bijpraat 2024-4

3 september a.s. : terug op ons (vernieuwde) nest!

In het laatste gebruikersoverleg (Versa, Jeugd & Gezin en Bijmaat) samen met  de beheerder van het gebouw SRO en Heijmans, de bouwmaatschappij is gebleken dat het haalbaar is dat wij dinsdag 3 september a.s. terug keren naar ons (vernieuwde) nest. In de week voor 26 augustus wordt het buurtcentrum door Heijmans opgeleverd. Goede kans dat er dan in de week van 2 september nog wat (herstel)werkzaamheden moeten worden verricht. Om die reden hebben we besloten dat alleen de senioren en de competitie spelende jeugd op 3 en 5 september kunnen komen trainen. De overige jeugdleden beginnen een week later. Wij zijn er ontzettend blij mee dat de verbouwing/nieuwbouw zo voorspoedig is verlopen.

Het kan zijn dat de kantine nog niet helemaal operationeel is, maar dat gaan we gewoon zien. De kleedkamers en dus de douches zijn in ieder geval pas in de week van 9 september beschikbaar.
Op zaterdag 31 augustus zullen de tafeltennismaterialen van de gymzaal aan de Delta, waar de jeugd een jaar heeft getraind, verhuisd worden naar onze bergingen op de Damwand.
       

Laatste keer de Bambini’s in de gymzaal op de Delta

Op zaterdag 13 juli jl. was de laatste keer dat de jongste Bijmaters (de Bambini’s) konden spelen in de gymzaal aan de Delta. Het werd een groot feest, dat nog werd opgeluisterd door het bezoek van wethouder Fleur van der Kleij en Anita Campbell van Sport Platform Huizen.

De Bambini’s starten weer op zaterdag 14 september, maar dan in onze eigen gymzaal.

Najaarscompetitie  2024: 8 seniorenteams en 2 jeugdteams

In vergelijking met de voorjaarscompetitie, is er bij de senioren 1 team extra ingeschreven voor de competitie. Er spelen 7 duo-teams en 1 regulier team, 3 duo-teams spelen op donderdag en de andere 5 teams spelen op vrijdag. Het extra team wordt gevormd door Mark Meijer, Berend Leeuwerke en Esli Smit. Deze 3 oud Bijmaters keren dus weer terug op hun oude nest en gaan gezamenlijk duo-competitie spelen. Welkom terug Mark, Berend en Esli!!

Voor de jeugdcompetitie zijn 2 Bijmaat teams opgegeven.

Uitzwaai-avond bij ttv Huizen op 9 juli jl.

Op dinsdag 9 juli a.s. waren de leden van ttv Huizen en ttv Bijmaat uitgenodigd om ‘’afscheid’’ van elkaar te nemen op de uitzwaai-avond. Helaas was de avond matig bezocht, maar de hapjes van Wim smaakten er niet minder om. Lennard (voorzitter ttv Huizen) gaf aan ons te zullen gaan missen, omdat de Bijmaters veel reuring brachten in de speelzalen. Namens ttv Bijmaat heeft Gerrie ttv Huizen bedankt voor de gastvrijheid.

Op donderdag 18 juli hebben beide besturen nog even terug geblikt op de prettige samenwerking en zijn er afspraken gemaakt over deelname aan elkaars activiteiten. Verdere berichten daarover volgen later. We hebben ttv Huizen toegezegd dat we ze graag een keer uitnodigen bij ons te komen spelen.

Doorspelen tijdens de zomerstop kan op vrijdagvond bij ttv Huizen

Dinsdag 16 juli en donderdag 18 juli waren de laatste dagen voor de zomerstop dat er nog getraind kon worden bij ttv Huizen.

ttv Huizen heeft aangegeven dat Bijmaat-leden ook de komende zomerperiode weer van harte welkom zijn om op vrijdagavond vanaf 20u te komen spelen in hun zaal.

We wensen iedereen een prachtige zomer en tot ziens op 3 september a.s. op de Damwand!

Kalender

Do 18 juli                    Laatste  trainingsavond senioren bij ttv Huizen

Vr 19 juli-vr 30 aug      Mogelijkheid om te spelen bij ttv Huizen

Di 3 sept                      Eerste trainingsavond competitie spelende jeugd en senioren in ons vernieuwde onderkomen

Vrij 13 september         Officiële opening gebouw door de wethouder (o.v.)